30.11.2020 - 16:49

Benutzung
Datenschutz
Impressum
Service

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (2020. Március 14)

Az ev-kirche-schaessburg.ro oldalain gondosan kezeli az adatokat.

A webhely, tartalom vagy anyagok használatával Ön beleegyezik abba, hogy betartja a következő feltételeket és azok folyamatban lévő változásait, függetlenül attól, hogy értesítést kap-e ezekről a változásokról.

A felhasználó köteles gondosan elolvasni ezeket a használati feltételeket, és rendszeresen ellenőrizni, hogy vannak-e frissítések. A webhely csak olyan tevékenységekhez használható fel, amelyek megfelelnek az Európai Unió vagy annak tagállamainak alkalmazandó törvényeinek, és nem ütköznek az alapvető jogokhoz és szabadságokhoz, valamint az erkölcsi és etikai alapelvekhez. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy megfontolásaival összhangban bármikor megváltoztassa a használati feltételeket. A használati feltételek módosítása a kiszolgálón történő közzététel időpontjától érvényes. Ha bármilyen módon használni szeretné a weboldalt a módosítások elvégzése után, ez kifejezi a megváltozott használati feltételekhez való feltétel nélküli hozzájárulását. Ha nem ért egyet a használati feltételekkel, akkor nem jogosult a webhely használatára.
Minden kép, szöveg (a mondott szó mindig érvényes), kártyák, márkák, szolgáltatási jelek és logók a szolgáltató vagy harmadik felek tulajdonát képezik, és a weboldalon kívül mások nem használhatják azokat.
A weboldalak műszaki megvalósítása:
- Térképek az oldalain belül az ArcGIS online használatával lettek alkotva
- Az ATVIRTUAL.NET KG, Groß-Enzersdorf, Bécs közelében, ad otthont. A kiszolgáló helye Eemshaven (Hollandia).

A szerkesztői felelősség:A kérdések és javaslatok: