30.11.2020 - 15:22

Benutzung
Datenschutz
Impressum
Service

TERMINI DE UTILIZARE (14 Martie 2020)

Paginile site-ului ev-kirche-schaessburg.ro tratează cu maximă atenție datele.

Folosind site-ul, conținutul sau materialele, vă exprimați acordul să respectați următoarele condiții și modificările intervenite pe parcurs, indiferent dacă sunteți notificat sau nu în legătură cu aceste modificări.

Utilizatorul este obligat să citească cu atenție termenii de utilizare și să verifice în mod regulat dacă există actualizări. Paginile pot fi utilizate numai pentru activități care respectă legile Uniunii Europene sau ale țărilor sale membre și nu intră în conflict cu drepturile și libertățile fundamentale, precum și cu principiile de etică și morală. Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment condițiile de utilizare, cum consideră. Modificările condițiilor de utilizare se aplică din momentul publicării pe server. Dacă doriți să utilizați site-ul web în vreun fel după ce au fost efectuate modificările, aceasta este o expresie a consimțământului dvs. necondiționat pentru modificarea condițiilor de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu termenii de utilizare, nu sunteți autorizat să utilizați site-ul.
Toate imaginile, textele (cuvântul rostit fiind cel aplicabil), cardurile, mărcile, mărcile de serviciu și siglele sunt proprietatea furnizorului sau a terților și nu pot fi utilizate de către alții din afara acestui site web.
Implementarea tehnică a site-urilor Web:
- Hărți în paginile noastre cu ArcGIS online
- ATVIRTUAL.NET KG, Groß-Enzersdorf lângă Viena, găzduiește datele. Localizarea serverului este Eemshaven (Țările de Jos).

Responsabilitate editorială o are:Ne puteți contacta: